Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURE BEACH


Descriere

La doar câțiva metri de Plaja Nopigia, Azure Beach este un complex de vile mici, cu 8 piscine comune, amplasate în mijlocul unor grădini amenajate. Barul de pe Plaja Ble Lounge servește o selecție de băuturi și vinuri locale.

Localizare
Azure Beach Villas se află la 5 minute de mers cu mașina de satul Kolimbari. Atât faimoasa plajă Falassarna, cât și pitorescul oraș Chania se găsesc la o călătorie de 30 de minute cu mașina. Proprietatea oferă parcare gratuită și facilități de grătar.

Facilitati Hotel
8 piscine comune, amplasate în mijlocul unor grădini amenajate. Barul de pe Plaja Ble Lounge servește o selecție de băuturi și vinuri locale.

Facilitati Camere
Decorate cu gust, toate vilele luminoase cu aer condiționat au deschidere la un balcon sau terasă pe acoperiș cu vedere la Marea Cretei, piscină și munte. Fiecare cuprinde 1 sau 2 dormitoare și bucătărie complet utilată cu zonă de luat masa. În zona de relaxare sunt disponibile TV cu ecran plat cu canale prin satelit și DVD player.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !