Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAMBRINOS SUITES


Descriere

Lambrinos Apartments se află la doar 50 de metri de plaja satului Platanias din districtul Chania, în mijlocul unei grădini bine îngrijite cu o piscină în aer liber şi un snack bar. Oferă unităţi de cazare dotate cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi în zonele publice. Personalul poate aranja închirierea de autoturisme pentru a vizita orăşelul pitoresc Chania, cu Portul Veneţian, aflat la 10 km. Portul din Souda se află la 20 km, iar Aeroportul Internaţional I. Daskalogiannis este la aproximativ 45 de minute de mers cu maşina.

Localizare

Portul din Souda se află la 20 km, iar Aeroportul Internaţional I. Daskalogiannis este la aproximativ 45 de minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

ambrinos Apartments se află la doar 50 de metri de plaja satului Platanias din districtul Chania, în mijlocul unei grădini bine îngrijite cu o piscină în aer liber şi un snack bar. Oferă unităţi de cazare dotate cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi în zonele publice.

Facilitati Camere

Amenajate cu paturi din fier şi podea cu gresie, toate unităţile se deschid spre un balcon cu vedere la piscină şi la grădină. Fiecare apartament este prevăzut cu TV şi frigider. Unele tipuri de unităţi sunt în sistem self-catering şi au plite de gătit, aparat de cafea şi masă.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !