Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARAKIS APARTMENTS


Descriere

Bucurându-se de o locaţie centrală în Platanias, la doar 300 metri de mare, Hotelul Marakis are 2 piscine în aer liber şi o grădină de relaxare, în apropiere de toate atracţiile populare din Platanias. Fiecare dintre camerele şi apartamentele spaţioase oferă o chicinetă bine echipată şi balcon mare. Puteţi prepara mesele după plac în apartamentul dvs. bine mobilat.

Localizare

la aproximativ 300 m de plaja din Platanias, 100 m de statia de autobuz, 10 km de Chania si 25 km de aeroportul din Chania.

Facilitati Hotel

Hotelul dispunde de 2 piscine mari în aer liber, sau pur şi simplu relaxaţi-vă lângă piscine şi bucuraţi-vă de soarele cald. Savuraţi un cocktail sau băuturi răcoritoare în atmosfera caldă de la barul de la piscina Hotelului Marakis.

Locaţia centrală a Hotelului Marakis vă permite să exploraţi cu uşurinţă toate atracţiile din Platanias. Frumoasa plajă de nisip este la doar câţiva paşi şi aici puteţi găsi numeroase taverne şi baruri pline de viaţă. La doar câţiva paşi în direcţia opusă hotelului, veţi găsi siturile istorice.

Facilitati Camere

Fiecare dintre camerele şi apartamentele spaţioase oferă o chicinetă bine echipată şi balcon mare.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !