Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APHRODITE LUXURY VILLA


Descriere

Reședința de lux Vila Afrodita, cu vedere la mare, este situată în satul Theseus, la doar câteva sute de metri distanță de mare și plaja de nisip. Este construită pe munte, cu o vedere uimitoare la mare și la Heraklion. Rezidența completă este formată din 2 case în clădire cu 3 etaje. Vila Afrodita se află la etajul 2 și 3, cu piscină privată pe terasă.Localizare
Reședința de lux Vila Afrodita, cu vedere la mare, este situată în satul Theseus, la doar câteva sute de metri distanță de mare și plaja de nisip. Aeroportul Heraklion se află la 19km.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Vila cu trei dormitoare care poate găzdui cu ușurință 6 până la 8 persoane. Bucătărie mare și zonă de living deschisă. Terasă spațioasă cu piscină privată și vedere uimitoare către mare.

Bucătăria este complet echipată cu toate aparatele necesare.  Zona de zi are 2 canapele confortabile și TV + DVD player cu ecran. Canapeaua poate fi transformată într-un loc confortabil de dormit. Chiar și o toaletă pentru oaspeți este la nivelul solului, precum și mașina de spălat.

La etaj, există trei dormitoare cu dimensiuni mari, cu dulapuri încorporate. Fiecare dormitor cu pat king size este decorat în mod unic în tonuri delicate. Dormitorul principal are o baie individuală modernă cu duș și toaletă. Dormitorul principal are, de asemenea, balconul său privat cu vedere la mare. Celelalte dormitoare au balcoane mai mici și ferestre mari cu vedere uimitoare.

Zona exterioară de 60 de metri pătrați are o suprafață mare cu grătar și o masă mare cu scaune. De asemenea, are o terasă plăcută cu șezlonguri. Piscina privată este de 40 de metri pătrați. Are vedere la mare uimitoare.