Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FODELE BEACH WATER PARK RESORT


Descriere

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort este construit in stil Renascentist, camerele fiind sub forma de bungalouri. Invitatii se pot relaxa cu o sesiune de masaj sau spa ori pe terasa insorita a hotelului. Complex elegant, panorama spectaculoasa, locatie linistita Hotelul se afla in localitatea Fodele, intr-o zona pitoreasca, langa plaja. Foarte bine 8 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Informatii Rent-a-car:
Preturile de inchiriere includ autoturism cat, B pe durata sejurului, preluare/predare in aeroportul din Heraklion (exceptie tarife camera single). Pentru garantarea masinii, este necesar un card de credit/debit de pe care se blocheaza aprox. 350-400 Eur la preluarea autoturismului si se deblocheaza la returnarea acestuia in conditii corespunzatoare. Sunt incluse in pretul de inchiriere autoturism : km. nelimitati, asigurare accident, harta Creta, TVA si alte taxe locale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !