Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IRINI APARTMENTS


Descriere

Irini Apartments este o proprietate care se află în Hersonissos (Creta), la o distanță de 400 m de plaja Limenas Hersonissou și oferă unități de cazare cu aer condiționat și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Camerele confortabile de la Irini Apartments au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător Toate camerele spațioase de la Irini Apartments au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar. Oaspeții se pot relaxa pe terasa cu vedere la munți de la Irini Apartments.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 20 km.

Cele mai apropiate atracții de Irini Apartments sunt: Acvariul Aquaworld - 600 m, Muzeul Folcorului Lixnostatis - 1,7 km, Parcul acvatic Acqua Plus - 4,0 km.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Lift
Seif
Cafenea
Schimb valutar
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Seif - cu plata
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Concierge
Apartamente
Vedere la munte
Dressing
Închirieri auto
Camere pentru nefumători
Terasă
Plajă publică
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Vedere la piscină
Fierbător
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Chicinetă
Canapea extensibilă
Vedere la oraș
Fier de călcat
Pardoseală de gresie/ marmură
Aer condiționat - cu plata
Snack bar