Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
609  509 
Tarif / persoana
* perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate de 4 stele se află în Dubai și oferă unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Aloft Al Mina Hotel includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Aloft Al Mina Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Un minibar și o mașină pentru preparare cafea sau ceai se află în fiecare cameră. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au vedere oraș. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Aloft Al Mina Hotel oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Aloft Al Mina Hotel are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 9 km.

Cele mai apropiate atracții de Aloft Al Mina Hotel sunt: Muzeul Dubai - 2,1 km, Parcul Zabeel - 2,3 km, Green Planet Dubai - 5,0 km.


Restaurante:
Mix-All Day Dining - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte
Re:Fuel - Bucătărie: snacks, Meniu: à la carte

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Seif
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Foehn
Fitness
2 baruri
2 restaurante
Parcare la proprietate
Șezlonguri
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Meniu à la carte
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Piscină exterioară
Sală de fitness
Plajă cu nisip
Piscină cu vedere panoramică
Cameră pentru bagaje
Facilități călcat
Vedere la oraș
Plajă - la 4 km

Locatie