Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CROWNE PLAZA DEIRA


Descriere

Situat în cartierul Deira, la doar 300 de metri de centrul comercial Reef, Crowne Plaza Dubai Deira oferă o piscină în aer liber şi camere spaţioase dotate cu aer condiţionat. Clubul de sănătate al hotelului asigură o sală de fitness, o saună şi masaje. Booking Foarte Bine: 8.1Localizare:
Situat în cartierul Deira, la doar 300 de metri de centrul comercial Reef. Aeroportul Internaţional din Dubai se află la 5 km de Crowne Plaza Dubai Deira.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Plaza Dubai Deira oferă o piscină în aer liber şi camere spaţioase dotate cu aer condiţionat. Clubul de sănătate al hotelului asigură o sală de fitness, o saună şi masaje.Seara, echipa de divertisment prezintă spectacole. Oaspeţii se pot bucura de evenimente sportive live la Harry's şi pot savura cocktailuri în lounge. Puteţi degusta un bufet internaţional la Spice Island sau preparate din bucătăria italiană la Brioso.