Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Kingsgate Waterfront By Millennium

de la
626  607 
Tarif / persoana
* perioada 29.03.2024 - 05.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Dubai, la 5 km de Dubai World Trade Centre, Grand Kingsgate Waterfront By Millennium Hotels oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un lounge comun și un serviciu de concierge, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, room service și schimb valutar pentru oaspeți. *Compulsory Gala Dinner on New Year’s Eve

Localizare

Marea Moschee este la 6 km de Grand Kingsgate Waterfront By Millennium Hotels, iar Dubai Mall se află la 7 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 3 km de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, birou, ceainic, cutie de valori, TV cu ecran plat și baie privată.

Facilitati Camere

Camerele de la Grand Kingsgate Waterfront By includ lenjerie de pat și prosoape. Opțiuni de mic dejun continental și tip bufet sunt disponibile în fiecare dimineață la unitatea de cazare.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !