Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lotus Grand Hotel


Descriere

Hotelul Lotus Grand se află la 500 de metri de staţia de metrou Union şi oferă parcare gratuită şi o piscină în aer liber pe acoperiş. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi

Localizare
Aeroportul Internaţional Dubai este la 4,5 km de hotel. Transferul de la aeroport este disponibil la cerere şi la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel
Printre facilităţile Hotelului Lotus Grand se numără o sală de gimnastică, saună şi cadă cu hidromasaj. De asemenea, hotelul are un centru de afaceri şi un birou de turism care ajută oaspeţii să-şi planifice excursiile de o zi şi tururile turistice.Bufetele de mic dejun şi prânz sunt servite zilnic în cafeneaua hotelului. Hotelul are un bar/restaurant gourmet, deschis nonstop, care serveşte gustări şi mese sănătoase.

Facilitati Camere
Camerele hotelului Lotus Grand includ birou şi o mică zonă de relaxare.Baia este dotată cu duş sau cadă. Unele camere au vedere la oraş.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !