Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Park Hotel Apartments


Descriere

Park Hotel Apartments pune la dispoziție studiouri şi apartamente cu 1 dormitor, o bucătărie, sistem home entertainment şi mobilier modern. Se află la 5 minute de mers cu maşina de staţia de metrou Al Jadaf, Dubai Mall şi Burj Khalifa. Hotel Remarks 01.11.2017 to 31.10.2018 Rates are valid for All Markets including UAE Residents. Rates are inclusive of taxes and services charge. Rates are exclusive of Tourism Dirham fee. Check-in, 14:00 hrs Check-out, 12:00 noon

Localizare
Se află la 5 minute de mers cu maşina de staţia de metrou Al Jadaf, Dubai Mall şi Burj Khalifa.Din oră în oră este disponibil un serviciu de transfer de la/la staţia de metrou Jadaf. În plus, proprietatea oferă servicii de transfer de la/la Dubai Mall, Burj Khalifa şi Jumeirah Beach.

Facilitati Hotel
La Park Hotel Apartments, oaspeții se pot bucura de centrul de fitness bine echipat, care este disponibil la proprietate. Park Hotel se află la 15 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Dubai şi la mai puţin de 6,9 km de World Trade Centre Dubai.Restaurantul hotelului servește o varietate de preparate internaţionale.

Facilitati Hotel
Lenjerie de patAparat pentru prepararea de ceai/cafeaAer condiţionatSeifPardoseală de gresie/marmurăIzolare fonicăFacilităţi de călcatFier de călcatÎncălzireTV

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !