Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat în Dubai, la 1,8 km de Fântâna Dubai, Revier Dubai oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină în aer liber și un centru de fitness. (Vat) Rates are inclusive of 5% Value Added Tax starting from 01 January 2018. Check-in time: 15:00 hrs, Check-out time: 12:00 hrs All meals are served as Buffet in Alphorn restaurant. Check-in Check-out is not allowed on 31.12.2021

Localizare
Burj Khalifa este la 2 km de unitatea de cazare, în timp ce Dubai Mall este la 2,2 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 12 km de Revier Dubai.

Facilitati Hotel
Fiecare unitate de cazare a hotelului de 4 stele are vedere la oraș, iar oaspeții se pot bucura de acces la un bar și la o terasă. Unitatea de cazare are o recepție deschisă nonstop, room service și schimb valutar pentru oaspeți.

Facilitati Camere
Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, duș, uscător de păr și birou. La hotel, toate camerele au dulap și baie privată.Oaspeții de la Revier Dubai se pot bucura de un bufet sau un mic dejun vegetarian.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !