Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Falcon Hotel


Descriere

Hotelul Royal Falcon oferă facilităţi de lux, un club de noapte şi acces gratuit la internet WiFi în toate zonele. Se află la 1 minut de mers pe jos de staţia de metrou Al Salahuddin şi vizavi de Mall Reef & Ansar Gallery. Centrul comercial Al Ghurair Centre este la 350 de metri. (Vat) Rates are inclusive of Value Added Tax starting from 01st January 2018. Check- in time is 1400 hrs and check - out time is 1200 hrs

Localizare
Hotelul se află la 5 km de Aeroportul Internaţional din Dubai şi oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Facilitati Hotel
Oaspeţii au la dispoziţie 3 restaurante. Restaurantul Royal de la mezanin oferă delicatese tradiţionale arabe, iraniene şi internaţionale. Restaurantul Aashiqui, cu tematică Bollywood, serveşte preparate indiene. 

Facilitati Camere
În camere, oaspeţii pot savura băuturi şi gustări din minibar, în timp ce urmăresc programe TV prin satelit. Unele camere includ o zonă de living spaţioasă.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !