Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal View Hotel


Descriere

Această proprietate oferă camere pentru nefumători, room service, transfer de la / la aeroport și un restaurant. Hotelul Royal View oferă Wi-Fi gratuit și camere cu aer condiționat în Ras al Khaimah. Printre diversele facilități ale acestei proprietăți se numără un centru de fitness și un bar. Proprietatea se află la câțiva pași de Mall Al Manar.

Localizare
Mall Al Hamra este la 22 km de Royal View Hotel, iar Parcul acvatic din Islanda este la 8 km distanță. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Ras Al Khaimah, la 19 km de proprietate.

Facilitati Hotel
Un mic dejun continental este disponibil în fiecare dimineață la unitatea de cazare.Oaspeții pot închiria o mașină sau pot profita de centrul de afaceri. Vorbind în limba arabă, engleză și hindi, personalul va fi bucuros să ofere oaspeților informații practice despre zona de la recepție.

Facilitati Camere
Toate camerele de la hotel au o zonă de relaxare. Cu o baie privată, unele unități de la Royal View Hotel oferă și un balcon. Camerele oferă oaspeților un birou și un ceainic.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !