Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Staybridge Suites Dubai Al Maktoum Airport

de la
637  617 
Tarif / persoana
* perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Staybridge Suites Dubai Al-Maktoum Airport se află în Dubai, la 21 km de Dubai Expo 2020, şi oferă un restaurant, un lounge comun și vedere la piscină. Oaspeții cazați la acest hotel de 4 stele au la dispoziție room service și un centru de afaceri. Hotelul pune la dispoziție piscină în aer liber, centru de fitness, recepție deschisă non-stop și program de divertisment în timpul serii.

Localizare

Dubai Parks and Resorts se află la 18,6 km, iar The Outlet Village este la 17,7 km de proprietate. Proprietatea este la 20,9 km de centrul de afaceri Jabal Ali. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Al Maktoum, situat la 2,2 km de Staybridge Suites Dubai Al-Maktoum.

Facilitati Hotel

Restaurant, terasă, un lounge comun și vedere la piscină. Oaspeții cazați la acest hotel de 4 stele au la dispoziție room service și un centru de afaceri. Hotelul pune la dispoziție piscină în aer liber, centru de fitness, recepție deschisă non-stop și program de divertisment în timpul serii.

Hotelul servește zilnic un mic dejun tip bufet.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !