Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah


Descriere

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah este o proprietate de 5 stele care se află pe malul mării, în Dubai, și oferă 2 piscine în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah includ sală de fitness, teren de tenis și business centre. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 319 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai, cană-fierbător și minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah oaspeții au la dispoziție 5 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională, mediteraneeană și italiană propun mâncăruri pentru gusturi diverse.. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Seara, Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah organizează spectacole cu muzică live, discotecă, seri de proiecție film și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de snorkelling și de pescuit. Există, de asemenea, la proprietate și tururi pentru cunoașterea culturii locale.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV, cărți și DVD-uri. Pentru cei mai mici Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah oferă cărucioare și servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah poate furniza informații turistice.

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 24 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah sunt: Dolphin Bay - 2,8 km, Aquaventure Waterpark - 3,0 km, Stația de monorail Palm Atlantis - 3,2 km.


Restaurante:
Mezzerie - Bucătărie: internaţională, Meniu: Bufet și à la carte
LAO - Bucătărie: asiatică, Meniu: à la carte
Palm Avenue - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte
Peacock Alley - Bucătărie: americană, Meniu: à la carte
Social by Heinz Beck - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Lift
Seif
Umbrele de soare
Teren de tenis
Jacuzzi
Bancomat
Schimb valutar
Saună
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Pescuit - cu plata
Windsurfing - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Piscină cu vedere panoramică
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Fitness
Babysitting - cu plata
Scufundări - cu plata
Plajă
Acces imediat la plajă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Snorkelling - cu plata
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Magazine
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Plajă - la 20 m
Pardoseală de gresie/ marmură
Mic dejun în cameră
Discotecă - cu plata
Business centre
Cărucioare
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Mic dejun tip bufet
Bar la piscină
Cadă cu hidromasaj
Manichiură & pedichiură - cu plata
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
3 baruri
Bufet pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Cameră cu aburi
Tratamente corporale - cu plata
Piscină încălzită
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Fierbător
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Divertisment de seară - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Cordon de urgență în baie
Meniu pentru copii - cu plata
Concierge
Seri cu cină tematică
Masă
Mochetă
Minibar
Toaletă cu mânere
Zonă de luat masa
Tur cultura locala - cu plata
Chicinetă
Pardoseală de lemn sau parchet
Yoga
Toaletă înaltă
Chiuvetă joasă de baie
Închiriere echipament tenis - cu plata
Curs de gătit - cu plata
Proiecție film
Club pentru copii - cu plata
2 piscine exterioare
5 restaurante
Halat de baie
Aerobic - cu plata
Fier de călcat
DVD player
Radio
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Birou
Dressing
Laptop