Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Fuerteventura Spania

Supranumită încă din antichitate Insula Fericiților sau Insula Primăverii, Fuerteventura este a doua insulă ca mărime din arhipelagul Insulele Canare și cea mai veche, formarea sa având loc ca urmare a unei erupţii acum 20 de milioane de ani. Cunoscută pentru Festivalul Internațional al Zmeelor care are loc aici în fiecare an de aproape 30 de ani, Fuerteventura poate fi considerată un adevărat paradis turistic.

Citeste mai mult

Prezentare Fuerteventura Spania

Supranumită încă din antichitate Insula Fericiților sau Insula Primăverii, Fuerteventura este a doua insulă ca mărime din arhipelagul Insulele Canare și cea mai veche, formarea sa având loc ca urmare a unei erupţii acum 20 de milioane de ani.
Cunoscută pentru Festivalul Internațional al Zmeelor care are loc aici în fiecare an de aproape 30 de ani, Fuerteventura poate fi considerată un adevărat paradis turistic.

De ce să alegi un sejur în Fuerteventura

În Fuerteventura, vremea este plăcută pe tot parcursul anului, perioada cea mai călduroasă fiind din iunie până în octombrie. Orașele Puerto del Rosario, Corralejo, Costa Calma, Gran Tarajal, Morro Jable, Antigua, Caleta de Fuste, Cofete, El Cotillo și La Pared se bucură de o climă perfectă cel puțin 11 luni pe an, cu temperaturi cuprinse între 19 și 27 °C și șanse foarte slabe de precipitații din aprilie până în octombrie.

În Fuerteventura nu te vei plictisi niciodată. Pe timp de vară te poți bucura de plajele superbe cu nisip fin și apa perfectă pentru înot, iar pe timp de iarnă poți profita de vremea plăcută pentru a explora insula.

Locuri de vizitat in Fuerteventura

Dacă ai ajuns în Puerto del Rosario, capitala insulei Fuerteventura, trebuie să știi că la numai 35 de kilometri distanță se află un loc pe care nu-l poți rata: Parcul natural al dunelor din Corralejo, una dintre cele mai vizitate zone ale insulei. Acesta se întinde pe o suprafață de 2.600 de hectare și ascunde una dintre cele mai frumoase plaje de pe insulă, Plaja Cofete.

La doar 20 de kilometri se află un alt loc pitoresc ce merită vizitat odată ajuns pe aceste meleaguri: micul oraș pescăresc El Cotillo, un loc perfect pentru relaxare și snorkeling (Playa de la Concha este binecunoscută pentru nisipul fin și valurile potolite). Plajele aflate la sud de El Cotillo sunt ideale pentru surfing, aici vântul fiind mai puternic și valurile mai mari.  
În apropierea orașului El Cotillo vei descoperi un far unde a fost amenajat un muzeu al pescuitului. FARO DE TOSTON îți oferă o priveliște de vis, pe care nu o vei uita niciodată.

Pozo Negro este un alt orășel de pescari aflat în apropiere. Particularitatea acestui loc este dată de faptul că în zonă nisipul este negru. Pasionații de fotografie cu siguranță vor fi fascinați de aceste locuri și vor avea cu ce să se laude acasă.

Dacă mergi în vacanță în Fuerteventura să te relaxezi, cele mai potrivite destinații ar fi: Caleta de Fuste, Costa Calma, sau Morro Jable, iar dacă vrei să te distrezi și să practici sporturi acvatice, orașul Corralejo este cea mai bună alegere pentru un sejur în Fuerteventura.

Prețurile în Fuerteventura sunt mici, oamenii sunt primitori, iar peisajele te vor cuceri cu siguranță de la prima vizită. În cazul în care te-am făcut curios, așteptăm să ne contactezi pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre de vacanță în Fuerteventura.  

Cautarea dumneavoastra nu a intors nici un rezultat! Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar!