Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVANI BENTOTA RESORT & SPA


Descriere

Avani Bentota Resort este situat pe cea mai bună plajă de pe coasta de vest din Sri Lanka. A fost proiectată de renumitul arhitect Geoffrey Bawa, care s-a inspirat dintr-un sat olandez din secolul al XVIII-lea. Proprietatea are o atmosferă contemporană și oferă refugiul unei plaje de pe o insulă tropicală.

Localizare
Proprietatea se află la 99 km de Aeroportul Internațional Bandaranaike și la 66 km de orașul Colombo.

Facilitati Hotel
Oaspeții pot alege dintr-un bogat bufet cu preparate din mai multe bucătării, disponibil la restaurantul Breeze, iar pentru preparate asiatice contemporane, restaurantul Frangipani oferă diverse specialități. Locul de socializare al hotelului, Chatters Bar, oferă divertisment live și cele mai bune băuturi spirtoase și cocktailuri locale și internaționale, precum și mâncăruri tip pub.Oaspeții pot vizita centrul de sporturi nautice, care se află în imediata apropiere a proprietății și care oferă schi nautic, facilități de surfing și windsurfing. De asemenea, se pot bucura de jocuri de interior, printre care biliard și darts sau pot învăța carom, jocul local favorit.

Facilitati Camere
Camerele de lux oferă design modern, birou executive, TV cu ecran plat de 42 inch, articole de toaletă luxoase și WiFi gratuit. Fiecare cameră are balcon sau curte privată cu vedere la ocean.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !