Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAWAII LE JARDIN AQUA PARK


Descriere

Acest complex luxos de 4 stele este renovat recent și se află într-o grădină amenajată pitorească ce are vedere la zona de coastă a stațiunii Hurghada și la Marea Roșie. Complexul pune la dispoziție 2 piscine în aer liber şi o zonă de plajă privată. Mai mult, proprietatea are 2 restaurante à la carte.

Localizare

Hawaii Le Jardin Aqua Resort se află la 10 km de stațiunea El Gouna, la 15 km de centrul orașului și la 20 km de aeroportul internațional.

Facilitati Hotel

Pe plajă, oaspeţii se pot relaxa pe un şezlong sub o umbrelă de soare sau pot juca o partidă de volei. Hawaii Le Jardin Aqua Resort oferă numeroase activități acvatice, inclusiv scufundări, snorkelling și windsurfing.

Pentru relaxare, este pus la dispoziție un centru spa şi de wellness bine dotat, care oferă saună, facilităţi de masaj şi cadă cu hidromasaj. Centrul de fitnes. Pentru copii, complexul pune la dispoziție un loc de joacă şi o piscină cu tobogane.

Facilitati Camere

Toate camerele oferă vedere la mare, televiziune prin satelit, încălzire centrală și masă. Oaspeții hotelului se pot bucura de vederi magnifice. Pentru mai mult confort, există duș, uscător de păr și uscător.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !