Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUROVILLAGE ACHILLEAS


Descriere

Hotelul Eurovillage Achilleas se află în localitatea Mastichari de pe insula Kos și oferă o piscină sezonieră în aer liber și un centru spa. Pune la dispoziție o saună şi un centru de fitness, precum și un bar unde oaspeţii pot savura băuturi.Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Hippocrates din Kos, situat la 6 km de proprietate.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Hippocrates din Kos, situat la 6 km de proprietate.

Facilitati Hotel

Hotelul Eurovillage Achilleas se află în localitatea Mastichari de pe insula Kos și oferă o piscină sezonieră în aer liber și un centru spa. Pune la dispoziție o saună şi un centru de fitness, precum și un bar unde oaspeţii pot savura băuturi.

Proprietatea are o recepție cu program nonstop și asigură de mai multe ori pe săptămână un serviciu de transfer. Printre facilitățile sezoniere se numără o discotecă, un bar pe plajă și un restaurant tematic. Pe plajă există umbrele de soare, șezlonguri și scaune de plajă, care pot fi utilizate contra cost.

La hotel, oaspeţii pot juca tenis, ping-pong sau biliard şi au la dispoziţie un serviciu de închirieri de biciclete și maşini. Oraşul Kos se află la 21 km de Eurovillage Achilleas Hotel.

Facilitati Camere

Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Unele au vedere la mare sau la piscină. Fiecare cameră include o baie privată cu cadă.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !