Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NATURA VILLAGE HOTEL & SPA


Descriere

Situat pe plaja de pietriş din Psalidi, hotelul de 5 stele Natura Park Village are o piscină în aer liber, centru de wellness şi spa, saună, hamam şi cadă cu hidromasaj. Natura Park Village este la 5 km de oraşul plin de viaţă Kos şi portul Kos. Hotelul este la 27 km de aeroportul Kos Island. În faţa hotelului se află o staţie de autobuz. Parcarea privată este disponibilă gratuit.

Localizare

Natura Park Village este la 5 km de oraşul plin de viaţă Kos şi portul Kos. Hotelul este la 27 km de aeroportul Kos Island.

În faţa hotelului se află o staţie de autobuz. Parcarea privată este disponibilă gratuit.

Facilitati Hotel

Restaurantul Ambrosia serveşte preparate din bucătăria internaţională, iar restaurantul Thalassa oferă un meniu european à la carte. Barul principal, barul de la piscină şi snack barul servesc gustări şi băuturi pe tot parcursul zilei. În fiecare dimineaţă este disponibil un mic dejun tip bufet.

Opţiunile de divertisment includ tenis de masă, teren de tenis şi un centru de fitness. Recepţia deschisă nonstop poate aranja închirieri de maşini şi oferă, de asemenea, servicii de schimb valutar. În apropiere se află un minimarket.

Facilitati Camere

Camerele şi suitele amenajate modern de la Natura Park sunt dotate cu aer condiţionat. Acestea oferă un TV cu ecran plat cu programe prin satelit, DVD player, seif, frigider şi facilităţi de cafea / ceai. Baia include articole de toaletă gratuite şi halate de baie.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !