Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LES PALMIERS BEACH HOTEL

de la
678  599 
Tarif / persoana
* perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Iasi
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Les Palmiers este un hotel ela modă situat chiar în inima oraşului Larnaca, la doar 30 de metri de plaja Foinikoudes. Acest hotel frumos este administrat de o familie şi oferă servicii personalizate, acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată gratuită.

Toate camerele sunt decorate modern, au mobilier din lemn de culoare închisă şi ferestre duble, precum şi acces la un balcon cu vedere laterală sau directă la Marea Mediterană. Camerele au TV LCD de 22 inch, seif şi baie privată cu duş.

Hotelul Les Palmiers Beach Boutique este situat pe promenada mărginită de palmieri din Larnaca, la 500 de metri de Piaţa Municipală şi de zidurile oraşului Kition. Aeroportul Internaţional Larnaca este situat la 7,6 km, iar lacul sărat din Larnaca se află la aproximativ 5 km. Plaja Foinikoudes se află la doar 30 de metri, iar oaspeţii pot închiria şezlonguri şi umbrele de soare.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !