Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALTO LIDO HOTEL


Descriere

Renovat în anul 2018, Hotelul Alto Lido este o proprietate de 4 stele situată în cea mai bună zonă din Funchal - Lido, la 2,5 km de centrul orașului. Oferă o piscină interioară şi o piscină încălzită în aer liber, precum şi o piscină pentru copii şi facilități spa.

Localizare
Aeroportul Internațional Funchal se află la 20 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel
Oferă o piscină interioară şi o piscină încălzită în aer liber, precum şi o piscină pentru copii şi facilități spa.La proprietate există 3 restaurante. Restaurantul tip bufet Flôr de Sal este situat la parter şi servește specialități locale. The Tale se află la etajul 1 şi oferă o verandă spațioasă cu vedere la mare şi un meniu à la carte pregătit cu atenție. Linha de Água oferă mese ușoare şi salate, la piscina în aer liber. În plus, oaspeții se pot bucura de muzică live şi de un cocktail la barul 360.Oaspeții au la dispoziție o sală de gimnastică şi facilități cardio-fitness, precum şi o saună şi hamam. Există 2 săli de conferințe cu o capacitate de 80 şi 100 de persoane, un serviciu de spălătorie şi o sală de jocuri.

Facilitati Camere
Hotelul Alto Lido oferă camere, suite şi studiouri decorate modern, cu vedere directă sau laterală la mare. Fiecare unitate de cazare are TV cu ecran plat cu canale prin cablu, baie privată cu duș și uscător de păr, aer condiționat, telefon, seif și acces gratuit la internet WiFi. Toate studiourile includ o chicinetă complet utilată.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !