Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ENOTEL LIDO MADEIRA


Descriere

Acest luxos hotel de 5 stele all-inclusive oferă o piscină interioară și în aer liber, spa și saună. Situat în Funchal, are vedere la Oceanul Atlantic, cu acces direct la promenada de pe malul oceanului, iar camerele sale spațioase oferă balcon privat.

Localizare
Aeroportul Madeira este la 16 km de Enotel Lido - All Inclusive. Hotelul oferă parcare privată gratuită.

Facilitati Hotel
Hotelul oferă o piscină interioară și în aer liber, spa și saună.Bucătăria portugheză, italiană și cu fructe de mare este disponibilă la cele 2 restaurante tematice de la Enotel Lido. Restaurantul principal Atlantico oferă vedere panoramică la Oceanul Atlantic și un bufet variat.Centrul spa Enotel Lido oferă băi de aburi și tratamente de masaj. Hotelul oferă, de asemenea, o sală de gimnastică complet echipată și o sală de fitness. Hotelul oferă, de asemenea, numeroase servicii, inclusiv o zonă de jocuri, magazine, un coafor și servicii medicale nonstop.

Facilitati Camere
Cu vedere pitorească la ocean, toate camerele de la Enotel Lido - All Inclusive au aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Fiecare este mobilat elegant, cu halate de baie confortabile, uscător de păr și minibar.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !