Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FOUR VIEWS BAIA

de la
1170  1169 
Tarif / persoana
* perioada 02.10.2024 - 09.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Având vedere la Golful din Funchal, Hotelul Four Views Baia oferă unităţi de cazare moderne. Facilităţile includ Four Feelings Spa, 2 piscine şi o sală de sport bine dotată. Camerele de la Four Views au balcon privat cu vedere la Oceanul Atlantic sau la munţi. Toate camerele au baie cu o cabină de duş, iar unele camere au facilităţi de gătit sau o cadă privată de tip spa. Restaurantul Bay View serveşte un meniu variat, care include preparate mediteraneene, internaţionale şi vegetariene. Barul Woogie Boogie oferă băuturi şi cocktailuri în acorduri de muzică live. Există o cadă cu hidromasaj, tratamente de masaj, precum şi piscine interioare şi în aer liber. Hotelul Four Views Baia este amplasat mai sus de Cetatea São João. Se află la 30 de minute de mers cu maşina de aeroportul din Madeira, iar la hotel există parcare privată gratuită.

Localizare
Hotelul Four Views Baia este amplasat mai sus de Cetatea São João. Se află la 30 de minute de mers cu maşina de aeroportul din Madeira.

Facilitati Hotel
Hotelul dispune de 3 piscine, spa și centru de wellness, camere cu vedere la mare, camere pentru nefumători, room service, bar, restaurant,  WiFi gratuit, parcare gratuită.

Facilitati Camere
Camerele de la Four Views au balcon privat cu vedere la Oceanul Atlantic sau la munţi. Toate camerele au baie cu o cabină de duş, iar unele camere au facilităţi de gătit sau o cadă privată de tip spa. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar si includ facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !