Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAVOY ROYAL


Descriere

Situat în grădinile tropicale din Golful Funchal, Royal Savoy -Savoy Signature este o proprietate luxoasă şi oferă 2 piscine tip lagună încălzite şi acces privat la Oceanul Atlantic. Acest hotel de 5 stele combină interioarele decorate exotic şi arhitectura contemporană.

Localizare
Portul de agrement Funchal este la 14 minute de mers pe jos de hotel. Zonele pline de verdeaţă ale Grădinii Botanice din Madeira se află la 4 km, iar punctul de belvedere Girão Cape, cu peisajele sale superbe, se află la mai puţin de 12 km. Royal Savoy - Ocean Resort - Savoy Signature este la 23 km de Aeroportul Internaţional Madeira.

Facilitati Hotel
Royal Savoy - Savoy Signature are un bar la piscină şi un bar care serveşte cocktailuri răcoritoare şi oferă muzică live în fiecare seară. Oaspeţii pot încerca şi specialităţi portugheze rafinate la Armada, un restaurant à la carte şi bufet, care oferă şi preparate culinare din bucătăria internaţională.După o zi de explorare a insulei şi de vizite la obiectivele turistice, oaspeţii se pot destinde la centrul spa, un loc ideal pentru un masaj de relaxare, pot face mişcare la sala de gimnastică sau se pot relaxa la piscina interioară.Personalul este serviabil şi poate organiza diverse activităţi în afara proprietăţii, inclusiv aranjamente pentru golf, precum şi servicii de închirieri auto. Proprietatea oferă parcare gratuită.

Facilitati Camere
Toate suitele şi camerele de la Savoy sunt elegante şi amenajate superb cu mobilier rafinat, oferind balcon privat cu vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Toate unităţile de cazare includ o baie modernă cu articole de toaletă gratuite. Suitele sunt dotate cu o chicinetă complet utilată.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !