Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE CLIFF BAY


Descriere

The Cliff Bay se află în vârful unei peninsule naturale şi are vedere frumoasă la Oceanul Atlantic și acces la plajă privată. Oferă piscine interioare și în aer liber, un restaurant cu 2 stele Michelin și WiFi gratuit. Centrul orașului Funchal se află la cel mult 5 minute de mers cu mașina de hotel, iar Aeroportul Madeira este la doar 20 de minute de mers cu mașina.

Localizare
Centrul orașului Funchal se află la cel mult 5 minute de mers cu mașina de hotel, iar Aeroportul Madeira este la doar 20 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel
Oferă piscine interioare și în aer liber, un restaurant cu 2 stele Michelin și WiFi gratuit.Cliff Bay oferă 3 restaurante, printre care restaurantul Gallo d'Oro cu 2 stele Michelin Il, care oferă preparate mediteraneene și din bucătăria iberică. De asemenea, oaspeții se pot relaxa la cafenelele și barurile hotelului.Cliff Bay oferă facilități de wellness și spa ultramoderne. Se oferă acces privat, direct la mare și terenuri de tenis, sală de jocuri și bibliotecă.

Facilitati Camere
Toate camerele au paturi twin queen-size, baie privată cu finisaje din marmură și TV LCD cu canale prin cablu şi DVD/CD player. În plus, toate camerele oferă verandă cu masă și scaune şi vedere la grădinile hotelului sau la Golful Funchal.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !