Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TURIM SANTA MARIA


Descriere

Situat în Funchal, la 500 de metri de plaja Almirante Reis, Hotelul Turim Santa Maria are un restaurant, lounge comun, bar și parcare privată. Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție un serviciu de concierge și un spațiu pentru depozitarea de bagaje. Hotelul oferă recepție cu program nonstop, room service, acces gratuit la internet WiFi în toate zonele sale și un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cristiano Ronaldo Madeira, situat la 13 km de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul Turim Santa Maria are un restaurant, lounge comun, bar și parcare privată. Acest hotel de 4 stele pune la dispoziție un serviciu de concierge și un spațiu pentru depozitarea de bagaje. Hotelul oferă recepție cu program nonstop, room service, acces gratuit la internet WiFi în toate zonele sale și un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Hotelul oferă opțiuni de mic dejun tip bufet sau continental.

Oaspeții au la dispoziție un centru de afaceri și un snack bar.

Facilitati Camere

Camerele hotelului au aer condiționat, birou, fierbător, minibar, cutie de valori, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Camerele Hotelului Turim Santa Maria includ lenjerie de pat şi prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !