Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DoubleTree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa


Descriere

Double Tree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa este situat în zona de coastă a localității Anse Forbans de pe insula Mahė. Complexul are piscină infinită și vedere la ocean, precum și plajă privată.

Localizare

Double Tree by Hilton Seychelles Allamanda Resort & Spa este situat în zona de coastă a localității Anse Forbans de pe insula Mahė. La Aeroportul Internațional din Seychelles se poate ajunge cu mașina în 20 de minute.

Facilitati Hotel

Complexul are piscină infinită și vedere la ocean, precum și plajă privată.

Restaurantul Les Palms servește preparate originale din fructe de mare proaspete și specialități creole în stil bufet. Barul Oceanview oferă o selecție de cocktailuri și vedere pitorească. La cerere oaspeții pot beneficia de room service.

Oaspeții se pot relaxa și destinde în centrul de spa al Allamanda Resort care pune la dispoziție o varietate de tratamente sau pot utiliza facilitățile centrului de fitness. Printre activitățile ce pot fi desfășurate la un cost suplimentar se numără pescuit și snorkelling.

Proprietatea pune la dispoziție gratuit o parcare privată și acces la conexiunea WiFi.

Facilitati Camere

Camerele luminoase, mobilate modern au zonă de relaxare, TV cu ecran plat, aparat de cafea, minibar și balcon. Unele camere au cadă cu hidromasaj cu vedere la ocean.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !