Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Le Repaire - Boutique Hotel


Descriere

Le Repaire boutique hotel este un hotel micut, situat pe prima linie la plaja, in apropiere de centrul orasului, in La Digue.

Localizare

Debarcaderul de feriboturi se află la mai puţin de 10 minute de mers pe jos, iar la 700 m de proprietate veţi găsi un serviciu de închirieri de biciclete.  Centrul satului La Digue se află la 5 minute de mers pe jos.

Facilitati Hotel

Beneficiind de vedere la Oceanul Indian, Le Repaire pune la dispoziţia oaspeţilor o mică piscină în aer liber şi camere elegante. Oferă vedere la insula Praslin şi un restaurant.

Restaurantul cu vedere la mare oferă un meniu bazat pe delicatese italiene, cu accente locale specifice zonei Seychelles. Acesta serveşte atât mese de prânz, cât şi mese de seară. În zona înconjurătoare există cafenele şi magazine alimentare.

Le Repaire pune la dispoziţia oaspeţilor o grădină privată. În plus, personalul poate organiza expediţii de pescuit şi scufundări. La cerere, se pot organiza excursii de vizitare a insulelor din jur.

Facilitati Camere

baie, dus, mini bar, A/C, uscator de par, safe, WiFi

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !