Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATMOSPHERE KANIFUSHI MALDIVES

de la
2989 
Tarif / persoana
* perioada 07.09.2024 - 14.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Atmosphere Kanifushi Maldives – A Premium All-Inclusive Resort se află în superbul atol Lhaviyani, o zonă puțin populată, și oferă vile luxoase situate de-a lungul plajelor de un alb imaculat și a unei lagune cu ape turcoaz. Complexul oferă o experiență all inclusive de 5 stele şi este la 35 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Male. Booking: 9.1 SUPERB

Localizare
Este la 35 de minute cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Male.

Facilitati Hotel
La proprietate există 5 restaurante și 2 baruri la piscină. Spice oferă mâncăruri internaționale autentice în stil bufet și bucătărie deschisă, iar Just Veg este primul restaurant vegetarian din insulele Maldive. The Sunset servește mese à la carte și grătar teppanyaki. La Platinum Plus, oaspeţii pot savura o selecție rafinată de vinuri de calitate și băuturi spirtoase.Oaspeții de la Atmosphere Kanifushi Maldives – A Premium All-Inclusive Resort se pot bucura de o serie de activități gratuite, cum ar fi excursii, pescuit la apusul soarelui, snorkelling și sporturi nautice nemotorizate. Complexul are o sală de gimnastică complet echipată și un teren de tenis iluminat.

Facilitati Camere
oate vilele spațioase și mobilate cu gust au acces direct la plajă, baie în aer liber și o zonă de grădină privată, cu șezlonguri. Sunt decorate în stil maldivian şi dotate cu iPod docking station, cană fierbător, aparat de cafea și DVD player. Facilitățile suplimentare includ un kit dentar și papuci.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !