Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Constance Halaveli


Descriere

Oferindu-le oaspetilor o vacantă luxoasă pe o insulă, Complexul Constance Halaveli are vile spatioase cu piscine private mici si adanci. La complex există numeroase facilităti spa si de scufundări, 3 localuri culinare si terenuri de tenis.

Avand pardoseală din lemn de esentă tare si mobilier lucrat cu artă, vilele in plan deschis oferă vedere la peisajul cu verdeată dimprejur sau la lagună. Fiecare vilă este bine dotată, avand facilităti precum televizor cu ecran plat, iPod docking station si acces Wi-Fi gratuit.

Complexul Constance Halaveli este la 35 de minute de mers cu hidroavionul si la 75 de minute de mers cu masina de Male. Se asigură transfer de la/la aeroport.

Pentru relaxare, oaspetii se pot răsfăta cu un masaj la spa sau pot face excursii de pescuit si de scufundări. Cei care doresc să isi mentină programul de exercitii fizice au la dispozitie un centru de fitness bine dotat.

Restaurantul JAHAZ serveste mancăruri internationale si este disponibil la pranz si cină. Printre alte optiuni culinare se numără fructele de mare proaspete de la MEERU si mancărurile orientale de la JING.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !