Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diamonds Thudufushi

de la
2851  2849 
Tarif / persoana
* perioada 01.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Diamonds Thudufushi Maldives Resort & SPAi Beach & Water Villas este înconjurat de apă albastră și nisip alb, într-un peisaj tropical. Se află la un zbor de 25 de minute cu hidroavionul, spre sud, de Aeroportul Internațional din Malé.

Localizare

Se află la un zbor de 25 de minute cu hidroavionul, spre sud, de Aeroportul Internațional din Malé.

Facilitati Hotel

 Diamonds Thudufushi Maldives Resort & SPAi oferă centru de scufundări și o serie de activități sportive nautice, care includ canotaj, schi nautic și pescuit la mare adâncime. Este disponibil WiFi gratuit. Facilitățile includ spa care oferă o gamă de terapii și o bibliotecă cu cărți, jocuri și un Nintendo Wii.

Restaurantul principal serveşte zilnic mic dejun american și oferă la prânz și cină un meniu cu mâncăruri italiene, asiatice și din Maldive. De asemenea, oferă nopți tematice cu bufet și grătar. Mâncăruri proaspete cu fructe de mare și preparate internaționale pot fi savurate la restaurantul Water Villas. Pentru băuturi alcoolice și răcoritoare, oaspeții au la dispoziţie 3 baruri.

Facilitati Camere

Bungalourile oferă acces direct la plajă și au verandă privată cu fotolii și șezlonguri. De asemenea, acestea au dușuri în aer liber. Vilele situate deasupra apei oferă terasă mare, cu acces la lagună. Zona de living include mobilier din ratan și podea din lemn.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !