Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOLIDAY INN KANDOOMA


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Numit după copacul luxuriant Kandoo, Holiday Inn Resort Kandooma are vedere frumoasă la Oceanul Indian, fiind situat în Atolul Malé Sud. Oferă 6 opţiuni de luat masa şi o piscină infinită elegantă, cu vedere la ocean.Localizare
Holiday Inn Resort Kandooma se află la 40 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Malé. Este înconjurat de locaţii pentru scufundări şi surf, de clasă mondială.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Oaspeţii pot beneficia de şedinţe de antrenament la centrul de fitness sau pot face jogging pe insulă, pe o pistă specială. La Kandooma Spa sunt disponibile masaje thailandeze şi tratamente corporale.

Restaurantul The Kitchen serveşte fructe de mare locale proaspete şi are vedere impresionantă la apusul soarelui. Kandooma Cafe a fost renovată recent şi oferă preparate din bucătăria occidentală şi asiatică, servite atât în interior, cât şi în aer liber.