Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HUVAFEN FUSHI SPA RESORT by PER AQUUM


Descriere

Huvafen Fushi este un complex de lux situat în atolul Malé Nord din Maldive. Dispune de bungalouri pe apă şi pe plajă cu piscine proprii, Wi-Fi gratuit şi 6 localuri pentru servit masa. Oferta luna de miere:aranjament de flori romantic in camera, sampanie si un cos cu fructe. Gratuit 15 minute la salonul SPA al hotelului. In perioada 11.01.2018-19.12.2018 Bed&Breakfast/Mic Dejun = Half Board/Demipensiune www.huvafenfushimaldives.orgLocalizare:
Huvafen Fushi este un complex de lux situat în atolul Malé Nord din Maldive. Dispune de bungalouri pe apă şi pe plajă cu piscine proprii, Wi-Fi gratuit şi 6 localuri pentru servit masa.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Centrul spa Lime oferă tratamente corporale în săli de tratament subacvatic. Oaspeţii pot înota în piscina infinită a complexului şi pot practica yoga în pavilionul de yoga. De asemenea, oaspeţii pot practica pescuit nocturn.

Salt este un restaurant pe apă care oferă o bucătărie deschisă şi preparate din fructe de mare proaspete. Vinum oferă o gamă largă de vinuri.

Huvafen Fushi se află la o plimbare de 30 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional din Malé. Călătoria alternativă cu hidroavionul durează 15 minute.