Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Innahura Maldives


Descriere

Descriere hotel: Innahura Maldives Resort este alegerea ideala pentru cei care vor sa aiba un sejur de neuitat, in mijlocul unui paradis exotic. Inconjurat de ape turcoaz si plaje cu nisip fin, resortul ofera oaspetilor servicii de cea mai buna calitate, multumind astfel chiar si cei mai pretentiosi clienti.


Localizare: Este situat in Atolul Lhaviyani, la o distanta de 40 de minute de parcurs cu hidroavionul, fata de Aeroportul International Valena.


Facilitati hotel: acces imediat la plaja privata, restaurant, bar, piscina pentru adulti si copii, acces Wi-Fi gratuit, sala fitness, centru spa si wellness (contra cost), lounge, seri cu cina tematica (contra cost), zona de acces pentru persoanele cu dizabilitati, darts, biliard, echipament badminton si tenis de camp, club de noapte, facilitati pentru sporturi nautice (contra cost), sezlonguri si prosoape la piscina/plaja.


Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu TV, uscator de par, seif, telefon, minibar, aer conditionat si ventilator, articole pentru uz personal, baie proprie cu cabina de dus, canapea, facilitati pentru prepararea ceaiului sau a cafelei.


Transfer: Transferul se realizeaza cu hidroavionul si are o durata de aproximativ 40 de minute.


Bagaj: Limita maxima admisa este de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !