Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Makunudu Island Maldives


Descriere

Descriere hotel: Makunudu Island este un hotel de 4 stele localizat in Makunudu ce se desfasoara pe circa 2.4 hectare de vegetatie tropicala. Resortul dispune de facilitati precum centru Spa, bar, restaurant, scoala de scufundari, sporturi nautice.
Localizare: Makunudu Island este situat pe plaja, cu acces facil catre Insulele Emma Fushi si Musikee Fushi. Insula Emma Fushi este la doar 39 minute de mers cu barca.
Facilitati hotel: aer conditionat, internet Wi-Fi gratuit, receptie deschisa non-stop, camera de bagaje, serviciu de concierge, room service, seif (contra cost), restaurante, baruri, centru Spa (contra cost), scoala de scufundari (contra cost), facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (contra cost).
Facilitati camere: Makunudu Island are 36 bungalouri cu acces direct la plaja, decorate in stil traditional si dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, minibar (contra cost), seif (contra cost), internet Wi-Fi gratuit, facilitati pentru preparare ceai/cafea.
Transfer: Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aproximativ 45 de minute.
Site: www.makunudu.com
























Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !