Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Oblu by Atmosphere at Helengeli


Descriere

Localizare: Se afla in atolul de Nord-Male, la 49 km de aeroportul Male, transferul realizandu-se cu barca rapida (calatoria dureaza aproximativ 50 minute).
Prezentare generala: Hotelul OBLU by Atmosphere at Helengeli este un complex contemporan all inclusive, este un rai pentru iubitorii de scufundari si snorkelling; Cu propria sa scoala de scufundari certificata PADI si in apropierea a 20 de situri faimoase de scufundari. Reciful sau contine o varietate de corali si este frecventat si de broaste testoase. Noile apartamente si vile sunt elegante atat inuntru cat si in afara, unele cu piscine si toate situate chiar pe plaja pentru acces direct la ocean. Bucurati-va de bucataria internationala la restaurantul principal sau optati pentru mesele A la carte la gratarul de pe plaja, asigurati-va ca vizitati spa-ul de lux in timpul sejurului dvs. si regasiti relaxarea perfecta pe insula.
Facilitati: Piscina in aer liber, internet Wi-Fi gratuit, sali de sedinte, servicii de spalatorie/curatatorie, camera de bagaje, restaurante si baruri: Spice (statii de gatit live si bufete, deschise pentru micul dejun, pranz si cina); Just Grill (A la carte, fructe de mare si carne, deschis pentru pranz si cina), Barul Helen's (adiacent la piscina, nopti tematice saptamanal si divertisment de seara). Acces gratuit la internet Wi-Fi, biblioteca. Sala de sport in cadrul centrului de scufundari PADI. Facilitti de agrement, inclusiv volei, badminton, biliard, darts si jocuri de masa. Activitati de fitness si wellness. ELENA Spa: zone de tratament in aer liber, tratamente Ayuvedic, masaje suedeze si thailandeze, reflexoterapie, Reiki si chiar yoga.
Camere: Statiunea cuprinde 116 vile, structurate in cateva categorii:
Beach Villa (48 mp) - aer conditionat, plasa tantari, ventilator, TV, dispozitiv iPod docking, DVD/CD player, telefon, seif, minibar, birou, uscator de haine, articole de toaleta, halate de baie, oglinda, prosoape, uscator de par, cabina de dus, balcon/terasa.
Lagoon Villa With plunge pool (50 mp) - aer conditionat, plasa tantari, ventilator, TV, dispozitiv iPod docking, DVD/CD player, telefon, seif, minibar, birou, uscator de haine, articole de toaleta, halate de baie, oglinda, prosoape, uscator de par, cabina de dus, balcon/terasa, piscina privata.
Limita bagaj: pentru transferul cu barca rapida, limita bagajului mare este de 20 kg, iar pentru bagajul de mana este de 5 kg. Pentru kilograme suplimentare, se achita direct transportatorului o taxa.
www.oblu-helengeli.com

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !