Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

South Palm Resort Maldives


Descriere

South Palm Resort Maldives se află în Midu și are un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată. Complexul are piscină în aer liber, centru de fitness, recepție cu program nonstop și programe de divertisment în timpul serii.

Localizare

Plaja Eedhigamoolu este la mai puțin de 1 km de South Palm Resort Maldives. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Gan, situat la 14 km.

Facilitati Hotel

South Palm Resort Maldives se află în Midu și are un restaurant, un bar, un lounge comun și o grădină. Complexul are piscină în aer liber, centru de fitness, recepție cu program nonstop și programe de divertisment în timpul serii. South Palm Resort Maldives oferă un loc de joacă pentru copii.

Facilitati Camere

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată. Toate camerele sunt dotate cu balcon cu vedere la mare. Unitățile de la South Palm Resort Maldives au aer condiționat și dulap.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !