Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 20 minute de mers pe jos față de plajă. HM Jaime III oferă camere elegante în centrul oraşului Palma de Mallorca, la 500 de metri de portul turistic. Acesta are camere mari, cu Wi-Fi gratuit, TV prin satelit şi parchet. Taxa locala: aprox 2 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. www.hmhotels.net Booking.com Foarte bine: 8.4

Localizare:

Această proprietate este la 20 minute pe jos față de plajă. HM Jaime III oferă camere elegante în centrul oraşului Palma de Mallorca, la 500 de metri de portul turistic.Autobuzul de pe linia 1, care merge la Aeroportul Palma, opreşte chiar lângă HM Jaime. Cele mai apropiate plaje se află la aproximativ 2 km distanţă.

Facilitati hotel:

Centrul Spa de la hotelul Jaime III include o sală de sport, baie turcească, saună şi cadă cu hidromasaj. Există, de asemenea, o bibliotecă cu cărţi din domeniul artei.

Restaurantul hotelului Jaime III serveşte un mic dejun tip bufet, cu meniu de prânz cu preţ fix şi cină à la carte. De asemenea, acesta oferă cafea şi gustări în timpul zilei.

Catedrala din Palma se află la doar 10 minute de mers pe jos de hotelul Jaime, iar satul-muzeu în aer liber Poble Espanyol este la aproximativ 1 km distanţă. La 10 minute de mers pe jos de hotel se găsesc multe magazine, restaurante şi baruri.

Facilitati camere:

Acesta are camere mari, cu Wi-Fi gratuit, TV prin satelit şi parchet.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !