Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Ramada 4 stele Mamaia este un hotel nou, inaugurat in vara 2017. Pozitionat langa Satul de Vacanta si la 5 minute de mers pe jos de plaja, Hotel Ramada este o varianta potrivita atat pentru turismul de relaxare si odihna, cat si pentru turismul de afaceri.
Cladirea hotelului Ramada este o constructie noua si moderna, si de aceea interioarele sunt spatioase, camerele duble fiind in acest moment cele mai spatioase camere de acest gen din statiune, cu o suprafata de 42 mp.
Pe langa spatiile de cazare, Hotel Ramada detine, pentru servirea mesei, un restaurant cu meniu international - mediteranean, iar clipe de relaxare, doua baruri, unul situat la parter, si unul la etajul opt al hotelului, care, datorita pozitionarii, ofera niste privelisti spectaculoase.
Pentru segmentul corporate, Hotel Ramada are in dotare mai multe sali de evenimente si sedinte, dotate modern.

Dispune de 170 spatii de cazare - camera duble standard, junior suite, apartamente cu 1 dormitor, apartamente cu 2 dormitoare, restaurant, baruri, sali de conferinte, parcare in limita locurilor disponibile, informatii turistice,

Camerele duble dispun de o dimensiune de 38mp si sunt dotate cu seif - dimensiune laptop, telefon direct, TVD LCD, minibar, uscator de par, fier si masa de calcat, acces gratuit la internet de mare viteza prin cablu si wireless, panou de control al instalatiei de climatizare, cablu TV, buton de panica, halat de baie.
Junior suite este format dintr-o camera dubla cu pat matrimonial, canapea extensibila, kicineta si dispunand de o suprafata generoara de 50mp.
Suite 1 dormitor este format dintr-o camera dubla cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, kicineta, doua grupuri sanitare si dispunand de o suprafata generoasa de 80mp.
Suite 2 dormitoar este format din doua camere duble cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, kicineta, doua grupuri sanitare si dispunand de o suprafata generoasa de 120mp.

Politica copii
- primul si al doilea copil intre 0 - 2.99 ani, in camera dubla cu 2 adulti: 100% gratuitate la cazare si la mese (patut/baby - cot gratuit, in limita disponibilitatii; fara pat suplimentar);
- primul si al doilea copil intre 3-6.99 ani, in junior suite/suite room/apartament, cu 2 adulti: platesc 50% din c/val. meselor (fara pat suplimentar);
- primul si al doilea copil intre 7-15.99 ani, in junior suite/suite room/apartament, cu 2 adulti: platesc c/val. meselor (fara pat suplimentar);

Conditii adulti:
- al 3-lea adult peste 14 ani- plateste 140 lei/noapte (cu pat suplimentar) si c/val. meselor;
- al 5-lea adult peste 14 ani, doar in apartamentul cu 2 dormitoare- plateste 140 lei/noapte (cu pat suplimentar) si c/val. meselor

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !