Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RADISSON BLU EL QUSEIR


Descriere

Situat direct de-a lungul țărmului nisipos al Mării Roșii, hotelul vă invită să explorați apele limpezi și recifele de corali uluitoare din apropierea orașului port El Quseir. Hotelul este la doar 3 kilometri de centrul orașului, astfel încât vă puteți bucura de o pauză de la mare explorând magazinele și bazarele locale sau vizitând siturile istorice. Aeroportul Marsa Alam este la doar 84 de kilometri de hotel. www.radissonblu.com/en/resort-elquseir Foarte bine - 8.00 Booking.com


Localizare: Hotelul are vedere la Marea Roşie, detine  o plaja privata. Ultima renovare partiala a fost in anul 2015.Facilitati Hotel: Hotelul ofera plaja privata linistita, o laguna cu apă de mare, 2 piscine în aer liber, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, miniclub, sala de fitness. Centrul spa al complexului Radisson Blu ofera tratamente ayurvedice.Facilitati Camere: Cele 250 de camere ofera: baie cu cada sau dus foehn, minibar (contra cost) seif electronic,  aer conditionat, televizor, WiFi gratuit. 

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !