Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE THREE CORNERS FAYROUZ PLAZA BEACH RESORT


Descriere

Hotelul situat pe plaja in statiunea Port Ghalib,la 5 km de Aeroportul International din Marsa Alam. Fabulos – 8.8 Booking.com


Localizare:Hotelul este localizat in statiunea Port Ghalib, la aproximativ 800 m fata de una dintre cele mai frumoase plaje din zona.Facilitati Hotel:Hotelul dispune de 471 de camere, un restaurant principal de tip bufet, 3 restaurante cu specific a-la-carte, 5 baruri, plaja privata, 2 piscine ( una incalzita pe timp de iarna), piscina junior incalzita pe timp de iarna, programe de divertisment, teren de volei pe plaja, darts, tenis de masa, aquagym, centru fitness (contra cost), biliard (contra cost), centru scuba diving (contra cost), centru Spa (contra cost), internet gratuit.Facilitati Camere :   Camerele hotelului dispun un aparat de aer condiționat. minifrigider, telefon, canale prin satelit și un seif. Baia dotata  cu un dus, un uscator de par.   

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !