Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE THREE CORNERS HAPPY LIFE BEACH RESORT


Descriere

Perfect pentru familiile cu copii, acest hotel se afla la aproximativ 20 de km de centrul orașului Marsa Alam. Cel mai apropiat aeroport este Marsa Alam (RMF) și se află la aproximativ 25 de km. Bine – 7.8 booking.com

Localizare
Hotelul este localizat  direct pe plaja coral de 500 m lungime. Un debarcader duce peste recifele de corali în ape mai adânci (pantofi de baie recomandați). Aeroportul Marsa Alam este de cca. La 25 km distanță.

Facilitati Hotel
Complexul detine 300 de camere și ofera un hol cu ​​recepție, WLAN în hol gratuit, un restaurant principal, 2 restaurante à la carte (Dolce Vita, bucătărie italiană), 3 baruri, o cafenea arabă, un club de noapte. magazine mici , un club de sanatate cu zona de frumusețe, 2 piscine (1 încalzita în timpul iernii)  o piscină separată pentru copii și o piscină integrată pentru scufundări, 3 tobogane de apă. Exista, de asemenea, un bar pe plajă 

Facilitati Camere
Camerele sunt dotate cu duș, toaletă, telefon, seif, minibar (taxă suplimentara), TV prin satelit, aer condiționat și balcon sau terasă cu vedere la piscina/grădina sau vedere parțiala la mare. 

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !