Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Anantara Iko Mauritius Resort & Villas se află în Blue Bay, la 150 de metri de plaja La Cambuse și oferă cazare cu restaurant, piscină în aer liber, biciclete gratuite și parcare privată gratuită. Proprietatea pune la dispoziție centru de fitness, bar și grădină. Unitatea de cazare pune la dispoziție o recepție deschisă non-stop, room service și serviciu de schimb valutar.

Localizare

Plaja Ile Des Deux Cocos Swimcart se află la 1,1 km de Anantara Iko Mauritius Resort & Villas, iar plaja Blue Bay este la 1,6 km de proprietate.

Facilitati hotel

Anantara Iko Mauritius Resort & Villas servește în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet.

Complexul are o terasă. În împrejurimi se pot practica diverse activități, precum drumeții, snorkeling și ciclism, iar oaspeții se pot relaxa pe plajă.

Facilitati camera

Toate camerele complexului includ aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, seif și baie privată cu bideu, halate de baie și papuci. Toate camerele de la Anantara Iko Mauritius Resort & Villas includ patio, iar unele au vedere la grădină. De asemenea, camerele de la cazare includ lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie