Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Heritage Awali Golf & Spa Resort

de la
2472  2469 
Tarif / persoana
* perioada 14.07.2024 - 22.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Heritage Awali Golf & Spa Resort oferă cazare all inclusive in Bel Ombre. Oaspeții au la dispoziție o gamă largă de activități și facilități, inclusiv acces gratuit la clubul de golf și la internet WiFi.

Camerele de la Heritage Awali Golf & Spa Resort au decor african. Toate unitătile sunt dotate cu aer condiționat, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. De asemenea, acestea au terasă sau balcon.

Tarifele de la Heritage Awali includ mese și băuturi, inclusiv șampanie franțuzească, fără limită de consum. Oaspeții au la dispoziție 5 restaurante, inclusiv The Zafarani, un restaurant pentru adulți, specializat in bucătăria indiană.

Centrul spa Seven Colours oferă o gamă largă de masaje și tratamente. Oaspeții beneficiază de un masaj la spate per sejur la spa village.

Oaspetii de la Awali au acces la Heritage Nature Reserve, care oferă activități precum plimbări cu ATV-ul sau drumeții, precum și un program pentru copii și adolescenți. In plus, există 3 piscine, dintre care una pentru adulți și o piscină incălzită in timpul iernii.

Acest complex are parcare privată gratuită. Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam este la 43 km.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !