Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

INTERCONTINENTAL MAURITIUS RESORT

de la
2353  1859 
Tarif / persoana
* perioada 02.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu vedere la Oceanul Indian, InterContinental Mauritius Resort Balaclava Fort oferă un centru spa și 2 piscine. Oaspeții se pot bucura de o varietate de preparate culinare la unul dintre cele 5 restaurante, cum ar fi mediteranean, oriental, indian și european. Gustări și băuturi sunt oferite la 3 baruri, dintre care unul se află lângă piscină.

Localizare

InterContinental Mauritius Resort se află la 25 de minute de mers cu mașina de Grand Baie și la 66 km de Aeroportul Internațional Mauritius.

Facilitati camera

Fiecare cameră și suită spațioasă și modernă are o zonă de lounge cu TV prin satelit. Unele au o terasă mobilată, o cadă spa sau o cadă cu hidromasaj, iar suitele includ o chicinetă. 

Facilitati hotel

Oferind masaje, Yuj Spa include 7 săli de tratament, o saună și o sală de gimnastică deschisă nonstop cu vedere la ocean. La recepția cu program nonstop sunt disponibile tenis, windsurfing și snorkelling, iar la receptie se pot rezerva excursii și se pot aranja închirieri de biciclete sau mașini. Sunt oferite activități pentru copii și există divertisment de seară.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !