Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JACARANDA INDIAN OCEAN BEACH RESORT


Descriere

Hotelul Jacaranda Indian Ocean Beach Resort este localizat pe faimoasa plaja cu nisip alb, Diani. Hotelul este destinatia perfecta pentru turistii amatori de soare, nisip, distractie, intr-o nota de farmec, liniste si pace. Foarte bina 4.0 Tripadvisor


LocalizareJacaranda Indian Ocean Beach Resort este situat pe coasta de sud a Kenyei,  la aproximativ 25 km de aeroportul international Moi.Facilitati hotelHotelul pune la dispozitia turistilor wifi gratuit in toate zonele publice, piscina, restaurant, bar, piscina exterioara, magazin de suveniruri, zona de relaxare cu terapii prin masaj, centru fitness, coafor, mini club, facilitati pentru practicarea diverselor sporturi gratuite sau contra cost: tenis, tenis de masa, darts, volei, aqua fitness, windsurfing, canoe, catamaran.Facilitati camereCamerele decorate cu gust sunt dotate cu aer contidionat, ventilator, wifi, telefon, TV satelit, seif, mini bar, facilitati pentru preparare ceai sau cafea, fier de calcat, baie cu uscator de par si articole de toaleta, balcon sau terasa.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !