Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BURASARI PHUKET RESORT & SPA


Descriere

Burasari Phuket este o proprietate tropicală situată pe plaja Patong, la 10 minute de mers pe jos de Jungceylon Shopping Mall. Complexul oferă acces gratuit la conexiunea WiFi, 2 piscine în aer liber şi un restaurant.

Localizare

Burasari Phuket se află la 10 minute de mers pe jos de zona cu localuri de noapte Bangla Road. De la complex se poate ajunge cu mașina la Aeroportul Internaţional Phuket în 40 de minute.

Facilitati Hotel

Oaspeţii se pot relaxa pe şezlongurile de lângă piscină, admirând vegetaţia înconjurătoare. Centrul Spa by Burasari oferă masaje thailandeze tradiţionale şi tratamente de înfrumuseţare. De asemenea, hotelul pune la dispoziție un birou de turism şi servicii de închiriere de autoturisme. Hotelul acceptă plata cu carduri Union Pay.

Restaurantul Kantok serveşte preparate locale autentice şi un mic dejun tip bufet, în fiecare zi. Aici se poate lua masa în aer liber, iar seara se oferă spectacole de dans. Misty Bar, Pool Bar şi Juice Bar servesc băuturi răcoritoare.

Facilitati Camere

Burasari Resort pune la dispoziție camere cu aer condiţionat și balcon sau terasă privată. Toate camerele au TV prin satelit şi aparat de făcut ceai/cafea. Acestea includ papuci și articole de toaletă gratuite. Oaspeţii beneficiază de un minibar cu produse gratuite. Unele camere oferă acces direct la piscină.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !