Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DEEVANA PATONG RESORT


Descriere

Complexul Deevana este înconjurat de grădini tropicale şi oferă camere cu vedere la grădină sau la piscină. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină în aer liber şi un centru spa. În toate zonele proprietății se oferă WiFi gratuit. Deevana Patong Resort & Spa - SHA Plus Certified se află la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Patong şi la 10 minute de bulevardul Bangla. Se asigură un serviciu gratuit de transfer de la Deevana la plaja Patong. Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness de la Deevana Patong Resort & Spa - SHA Plus Certified şi își pot organiza călătoriile la biroul de turism.Restaurantul Dalah Cuisine servește masa pe tot parcursul zilei. Oaspeții pot savura băuturi şi gustări ușoare la cafeneaua situată pe colț şi la barul de lângă piscină.

Localizare

Deevana Patong Resort & Spa - SHA Plus Certified se află la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Patong şi la 10 minute de bulevardul Bangla.

 

Facilitati Hotel

Complexul Deevana este înconjurat de grădini tropicale şi oferă camere cu vedere la grădină sau la piscină. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină în aer liber şi un centru spa. În toate zonele proprietății se oferă WiFi gratuit.Oaspeţii se pot antrena în centrul de fitness de la Deevana Patong Resort & Spa - SHA Plus Certified şi își pot organiza călătoriile la biroul de turism.Restaurantul Dalah Cuisine servește masa pe tot parcursul zilei. Oaspeții pot savura băuturi şi gustări ușoare la cafeneaua situată pe colț şi la barul de lângă piscină.

Facilitati Camere

Camerele complexului Deevana Patong au aer condiţionat, pardoseală din gresie, TV cu ecran plat și canale internaționale, minibar şi facilități de ceai/cafea. Baia privată este dotată cu duş, papuci şi articole de toaletă gratuite.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !